MMFoodTech: HACCP / Rengøring / Dokumentationskrav.

Netværket samler virksomheder, der leverer maskiner og procesudstyr til fødevareindustrien, og har et ønske om at skabe vækst og udvikling i branchen gennem videndeling på tværs, faglig inspiration, fælles udviklingsprojekter og samarbejde om kommercielle projekter.

Program d. 5. marts 2015

Tema: HACCP / Rengøring / Dokumentationskrav

12:00 Velkomst + dagens program

12:10 Rollen som leverandør, udvikler og samarbejdspartner – hvad kan vi gøre i netværket? V. Kristin Munksgaard, SDU

På sidste netværksmøde talte vi om hvordan vi i MMFoodTech kan få et mere bindende netværk og samarbejde og sætte fokus på rollen som (under)leverandør. Vi har derfor inviteret Kristin Munksgaard, til at komme med et oplæg til diskussion, om hvordan vi styrker det i MMFoodTech. Kristin er projektleder på ”Design2Network”, der sætter fokus på at styrke leverandørdreven innovation, og vil gerne udbrede de relevante værktøjer i MMFoodTech, og vi skal derfor drøfte, hvad der er relevant at få på dagsordenen i MMFoodTech.

12:45 Frokost

13.30 Introduktion til HACCP v. Anders Permin

14.00 Lovgivning og dokumentationskrav v. Alan Friis

14:30 Rengøring i praksis – hvad er udfordringerne? v. Kim Pedersen, teknisk direktør, FoodSafe

Hvordan arbejder Foodsafe med forbedringer i procesudstyr og rengøring i fødevarevirksomheder? FoodSafe leverer mere end bare rengøring, og er ofte en aktiv sparringspartner, når fødevarevirksomhederne (bl.a. Arlas mejerier) skal købe nyt udstyr. Kim Pedersen vil fortælle om hvad FoodSafe erfarer, når udstyret skal holdes rent, og hvordan FoodSafe bruger HACCP-principperne til systematisk analyse, planlægning og udførelse af rengøring på fødevarevirksomheder.

15:15 Kaffepause

15:35 Case: Alfa Laval

16.00 Listeria – hvordan kunne det gå så galt? v. Birgitte Sterup Hansen, Lektor, ErhvervsAkademi Sjælland

Birgitte Sterup Hansen vil komme med et bud på de forskellige faktorer, der havde betydning for at "Jørn A. listeria sagen" blev så omfattende i 2014.

16.15 Kompetencedatabase for netværket

16.30 Netværksaktiviteter:

                    Samarbejdsmuligheder mv. v. Anders Torpegaard

                    Anuga/Tyskland v. Jon Kold/Alan Friis

                    Jeros/Aalborg Universitet 

                    Nye projektidéer?

 

17.20 Afrunding og drøftelse af næste skridt i MMFoodTech 

Tidspunkt

tor 05 mar 15
12:00 - 18:00

Arrangør

Hvor

Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. færgevej 30, 7000 Fredericia
https://www.viirs.dk/kalender/2015/03/mmfoodtech
15 DECEMBER 2024